BROOD&KO bakt voor het tweede jaar op rij de lekkerste Speculaas met amandelen van Zuid-Holland!

De Speculaas met amandelen van bakkerij BROOD&KO uit Bodegraven is tijdens een vakwedstrijd voor ambachtelijke (banket)bakkers voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de lekkerste van de provincie Zuid-Holland. Er werden maar liefst 249 speculaasproducten van ambachtelijke bakkers uit heel Nederland gekeurd door een vakjury en een consumentenpanel. Deze kozen per provincie een winnaar in de categorieën gevuld speculaas, speculaas met amandelen en speculaas zonder amandelen. De Speculaas met amandelen van BROOD&KO kreeg het hoogste gemiddelde cijfer en dus mogen zij zich het komend jaar ‘De beste Speculaas met amandelen van de provincie Zuid-Holland noemen. Ook vorig jaar wisten zij deze prijs in de wacht te slepen.




De jury was unaniem lovend over de smaak van de speculaas. Daarnaast scoorde het goed op vorm, model, kleur, bakaard en aroma. De consumentenjury weegt naast smaak ook punten als uiterlijk, verpakking en uitstraling mee.

Met duidelijke trots en een brede glimlach werd de award door Stefan en Guido van Daalen in ontvangst genomen. De broers zijn samen met hun team verantwoordelijk voor alle heerlijke producten in de winkel en dus ook voor speculaasproducten die ter keuring werden aangeboden. Stefan van Daalen reageert: ‘Meedoen aan wedstrijden is altijd spannend. Van de vakjury weet je ongeveer waar ze op letten, dat zijn net zulke vakmensen als wij. Van een consumentenpanel weet je minder goed wat je kan verwachten. Plus dat er natuurlijk nog een groot aantal collega-bakkers hun best doet om een winnend product in te leveren. Het niveau was dit jaar erg hoog, heb ik begrepen. Wij zijn dan ook enorm trots op onze prijs. Zeker nu we voor het tweede jaar op rij zijn bekroond.’

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank