Verslag Quick Boys – Rvc’33

blank

Op een dinsdagavond 27 augustus oefenen in Katwijk betekent dat er wel rekening gehouden moet worden met rijden in de spits. Desondanks waren we toch wat laat in Katwijk, waar ook niet optimaal kon worden voorbereid omdat op alle velden van het prachtige complex getraind werd.

blank


De wedstrijd begon met een duidelijk vaardiger Quick Boys, dat elkaar makkelijk wist te vinden. Balbeheersing en tempo van de bal bij het circuleren was goed te noemen. RVC’33 zette hier een goede organisatie tegenover, waarbij vooral de onderlinge coaching vanuit de vleugelverdedigers Dave en Dirkjan opvallend duidelijk was voor de voorwaartsen. Ook Frank organiseerde de centrale spelers voor zich duidelijk. Daardoor lukte het goed om het balbezit van Quick Boys te ontmantelen. En anders was Tim er altijd nog. Ook de centrale verdedigers Ton en Rens ontpopten zich tot degelijke rotsen in de Katwijksebranding. Aan de bal lijkt het aanvalsspel zich beter te ontwikkelen. Er was wel een slordigheid van een Katwijkse verdediger nodig om tot scoren te komen. Maar daar was Luuk als de kippen bij om de trekker over te halen. Na rust was het grotendeels hetzelfde spelbeeld, alleen werd het nu georganiseerd met de voor Frank ingevallen Jeroen. Een enkele keer kon Quick Boys opduiken richting Tim, maar iedere keer wist hij reddend op te treden en een gelijkmaker te voorkomen. Bij ons eigen balbezit maakte BvL een gretige en goede indruk, mede omdat hij en Jop elkaar makkelijk weten te vinden.

Vlak voor tijd werd in de voorhoede een verkeerde keuze gemaakt en lag de flank open. De scheidsrechter liet de scherp vlaggende Ryan staan en keurde de goal goed. Een zinvolle oefenwedstrijd rijker werd de terugweg aanvaard, met gelukkig minder verkeer. Hoewel het best druk was bij de Mac, waar ze ook salade schijnen te hebben. 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank