Samenvatting sportwedstrijden uit Bodegraven-Reeuwijk

Clubs uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk sturen ons hun gedetailleerde wedstrijdverslagen, en wij maken daar een beknopte samenvatting van per club. Of het nu gaat om een spannende overwinning, een verrassende nederlaag, of een belangrijke seizoensontwikkeling, wij zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk op de hoogte bent van de laatste voetbalnieuwtjes in de gemeente. Ideaal om snel even bij te lezen en helemaal bij te zijn! Wil je ook jouw clubverslag terugzien in onze samenvattingen? Mail dan naar info@rebonieuws.nl en wij zorgen ervoor dat ook jouw verhaal de aandacht krijgt die het verdient.

Esto wint in blessure tijd

Ondanks het domineren van de bal en het creëren van veel kansen, kwam ESTO verrassend op een 0-1 achterstand tegen Lugdunum in de 78e minuut. De tegenstander, die met negen spelers eindigde door rode en gele kaarten, verdedigde stug. ESTO trok echter in de slotfase de winst naar zich toe. Mitchell van der Tier maakte in de 80e minuut de gelijkmaker, en Thomas Mouthaan scoorde diep in blessuretijd de winnende 2-1. ESTO speelt volgende week tegen BSC’68.

RVC’33 wint nipt

In een spannende eerste competitiewedstrijd tussen RVC en het gepromoveerde Zevenhoven eindigde RVC uiteindelijk als winnaar, ondanks een sterke start van Zevenhoven. Hoewel de bezoekers in de eerste helft domineerden en zelfs een afgekeurde goal hadden, wist RVC dankzij tactische aanpassingen en een late goal van de sterk ingevallen Rens Mathot de winst te pakken. Hoewel sommigen het als een gestolen overwinning kunnen zien, balanceerde de wedstrijd beide kanten op, waardoor RVC’s harde werk eindelijk werd beloond met behoud van de punten.

Rohda’76 wint

In een spannende openingswedstrijd van het seizoen versloeg Rohda’76 Siveo’60 met 1-2. Ondanks een gewijzigde opstelling en druk van de tegenstander in de tweede helft, hield het team uit Bodegraven stand. Trainer Arjen Linstra prees de verdediging en keeper Brian Groeneveld, die een cruciale redding maakte. Rohda’76 speelt komende zaterdag tegen Dilettant.

Overige uitslagen:

Be Fair – CVC Reeuwijk 2-0
WDS – Sportief 3-1
NOC Kralingen – Rijnstreek 5-1

VSTS Heren in actie

Op vrijdag 22 september speelde VSTS HS1 hun eerste seizoenswedstrijd tegen Majella HS1 in Utrecht. Het team heeft veel veranderingen ondergaan, waaronder nieuwe sponsoren ,zoals Koster Verhuizingen en Bizway, en trainers uit de eigen vereniging. Ondanks een groeiende fitheid en vechtlust verloor VSTS helaas de wedstrijd. Ze kwamen sterk terug in de vierde set maar konden niet voorkomen dat Majella met de winst naar huis ging. Het team werkt nog aan afstemming en hoopt zich wekelijks te verbeteren. De eerste thuiswedstrijd vindt plaats op 30 september tegen Atalante HS1.

DVC pakt eerste drie punten

In hun seizoensopener in de promotieklasse namen de dames van DVC uit Driebruggen het op tegen een onbekende tegenstander, NOVO uit Noordwijk. Met een nieuwe samenstelling startten ze sterk en wonnen de eerste twee sets. Echter, NOVO herpakte zich en won de volgende twee sets, wat leidde tot een beslissende vijfde set. Ondanks een spannende strijd wist DVC deze laatste set te winnen met 15-11, waardoor ze hun eerste drie punten van het seizoen veiligstelden. Een bemoedigend begin voor het team in hun nieuwe samenstelling.

Synchroonzwemsters van BZ&PC

Op Zaterdag 23 September werd in Zwembad de Kuil weer de eerste limietwedstrijd gezwommen van het nieuwe seizoen. De synchroonzwemsters van BZ&PC waren hier in hun “thuisbad” natuurlijk aanwezig. Tijdens een limietwedstrijd kunnen er limieten behaald worden voor de verschillende Nationale Kampioenschappen. Verder is het ook mogelijk om een diploma te halen voor jouw categorie.

In totaal mocht BZ&PC 9 Limieten mee naar huis nemen. Cynthia van Veen behaalde haar Age I Diploma.