ROHDA’76 wint Sportontmoeting 2024!

Rohda’76 weet dit jaar met overtuiging bovenaan het klassement te eindigen, met maar liefst 5 van de 7 onderdelen te winnen! Vriendenschaar eindigt op een 2e plaats, gevolgd door titelhouder ESTO.




De afgelopen twee weken vond de vijftiende editie plaats van de ReBo Sportontmoeting waarin verschillende verenigingen binnen de gemeente tijdens zes verschillende sportonderdelen streden om de winst. Het programma bestond uit korfbal, badminton, klaverjassen, volleybal, hockey, jeu de boules en een slotevenement wat bestond uit puzzels en Crazy 88 door het centrum van Bodegraven en werd afgesloten in Baas met DJ Rob.

Deze editie deden wederom ESTO, Rohda’76, VSTS, Vriendenschaar, BZ&PC en Heres mee. Daarnaast sloten ook Chikara Sport en Botesa voor de eerste keer aan. Buiten de verenigingen die meedoen, mocht er ook gebruik gemaakt worden van diverse accommodaties, materialen en ondersteuning van vele enthousiaste vrijwilligers. Hier spreken wij als organisatie onze grote dank voor uit!

De ReBo-Sportontmoeting is mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren. Onze dank gaat uit naar SenW Bodegraven-Reeuwijk, Freek Hypotheek Bodegraven, Karwei Bodegraven, Kwalitaria Bodegraven, Scheerder Kerstpakketten & Bedrijfskleding, Esther Wagensveld | Creatief Communiceren, De Hardloopwinkel, Paul & Paul, Fysiotherapie Keulen en Brusse en Baas Bodegraven.

De organisatie bestond uit Monique Verbeij, Steffi van den Berg, Ruud Melchers, Henk Suur, Mitchell van Waveren en Lars Boot. Waarvan we van de laatste twee vrijwilligers na vele jaren van enthousiasme helaas afscheid nemen. Als organisatie kijken wij terug op een geslaagde editie!

Wil jij ook volgend jaar meedoen met jouw vereniging? Laat het ons weten via rebosportontmoeting@gmail.com of stuur ons een berichtje via Instagram.

AKV Vriendenschaar 2e

ESTO 3e

EINDSTAND

Foto’s: Sportontmoeting

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank