Jeugdige Rohda’76-selectie zuigt de longen vol

Voor Rohda’76 is de kop eraf van het nieuwe voetbalseizoen. Dinsdag 6 augustus sprongen de selectiespelers voor het eerst in hun voetbalsloffen.




Die eerste trainingen moeten spelers weer in gesprek komen met de bal en werk aan een stevige basisconditie. En dat betekent volzuigen die longen. Dat gebeurt onder leiding van trainer-coach Marco de Lange die aan zijn eerste seizoen begint bij de Bodegraafse hoofdmacht. De clubtop zal na het vertrek van een aantal routiniers en de komst van veel overgekomen jeugdspelers een gewijzigde samenstelling krijgen. Overigens had De Lange vanwege de vakantieperiode nog geen voltallige selectie tot zijn beschikking. Om de spelers van JO19-1 alvast aan het seniorenvoetbal te laten ruiken, trainen deze jonge talenten in augustus zeven keer mee met de selectie.

Oefenen

De komende weken speelt Rohda’76 twee wedstrijden om de zogenaamde ReBo-trofee. Op zaterdag 17 augustus gaat Rohda’76 op bezoek bij RVC’33 (tevens tegenstander in de competitie) uit Reeuwijk-Dorp. De finaledag vindt een week later plaats. Daarna volgen er drie poulewedstrijden voor de KNVB-beker: 31 augustus (thuis tegen S.V. Kickers’69), 7 september (uit tegen Nicolaas Boys) en 14 september (uit tegen Siveo’60).  Een week later – op 21 september – begint de competitie. Daarin komt Rohda’76 uit in de vierde klasse B.

Door: Ad van den Herik

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank