Drie uit Vijf winst voor Sportcentrum ReBo

Zondag 23 juni hebben de jeugdvechters van Sportcentrum ReBo deelgenomen aan een gala in Nijmegen. Jordan de Heij (Driebruggen) was als eerst aan de beurt, hij vocht zijn tweede partij en kwam niet goed in zijn spel. Helaas verlies. Ook Jade Koolmees die na hem aantrad had haar dag niet. Soms win je, soms leer je. 




Yélina Jasperse betrad de ring en had een technische vechter tegenover haar staan. Jasperse staat bekent om haar nette techniek en kwam door deze strakke match goed in haar spel. Ze vocht kalm en beheerst, reageerde scherp op aanwijzingen uit haar hoek, zette goed druk en trok overduidelijk de winst naar zich toe. Complimenten. 

Timo Niese vocht ook zijn tweede partij en zijn instructies vooraf waren: druk zetten en benen gebruiken. Daar waar Niese bij zijn eerste wedstrijd de kat uit de boom keek, was hij vandaag zeer alert en actief. Hij zette ontzettend goed druk, gaf zelfs een vliegende knie aan zijn tegenstander en deinsde niet terug. Unaniem winst! 

Rishi Narain sloot de dag af voor ReBo en had een zeer felle tegenstander. Narain beet scherp van zich af en hield stand. Hij bleef druk zetten en hield zich aan de afspraak; 3 rondes domineren. Tot het eind heeft hij gestreden wat resulteerde in een zeer verdiende winst. 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank