Eerste en tweede paasdag, Tapasbrunch bij restaurant Anders

Op 1e en 2e paasdag is Restaurant Anders in Bodegraven vanaf 12 uur geopend voor een Tapasbrunch. 

Tijdens reguliere lunchdagen heeft Restaurant Anders de inmiddels bekende Tapasplatter op de menukaart staan, waarbij de gast diverse warme en koude gerechtjes krijgt voorgeschoteld. Met de Paasdagen pakken de chefs net iets meer uit. Een soortgelijke opzet, maar verdeeld over meerdere rondes en met meer gerechtjes.  




“Een combinatie van lunch en diner, waarbij we op dit tijdstip net wat meer van onszelf kunnen laten zien, ook omdat de gasten op dit soort dagen wat meer de tijd hebben. Voor ieder wat wils en zonder haast dus. “Een gezellige manier om met vrienden of familie even bij elkaar te zijn.” Aldus eigenaar Pieter Jan Geerlof.

De brunch begint met een soepje en een broodje met dip. De chefs maken speciaal voor deze dagen heerlijke carpaccio bonbons en er is onder andere sushi, beef tataki en tartaar met truffelmayonaise als voorgerecht. 

Vis, vlees en vega, aan iedereen wordt gedacht! In meerdere warme rondes kunnen de gasten genieten van roasted pork, malse varkenshaas, kaaskroketjes, hartige taartjes met brie en appelcompote en nog veel meer lekkers. “Teveel om op te noemen!” vult Pieter Jan met een glimlach aan.

Laat de chefs van Restaurant Anders de paasdagen voor u op smaak brengen en laat u vooral verrassen! 

Voor goede voorbereiding is reserveren gewenst.

Prijs Tapasbrunch
Volwassenen € 27,50 per persoon
Kinderen tot 10 jaar € 17,50 per persoon

Email: info@restaurantanders.nl

Telefoon : 0172-613380
Website: www.restaurantanders.nl

Zondag 31 maart, 1e Paasdag, is Restaurant Anders ook geopend voor diner. 2e Paasdag blijft het restaurant na de lunch gesloten.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank