๐€๐Ÿ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐Ÿ: ๐‘๐ž๐›๐จ ๐๐ข๐ž๐ญ ๐ ๐š๐š๐ญ ๐จ๐ฉ ๐›๐ž๐ณ๐จ๐ž๐ค ๐›๐ข๐ฃ ๐‹๐จ๐ค ๐ˆ๐ง๐ฌ๐ญ๐š๐ฅ๐ฅ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ฌ.

blank

Welkom bij de eerste aflevering het Rebo Pakjes Journaal! Vandaag gaat Rebo Piet op bezoek in Reeuwijk bij het Streekmuseum waar Lok Installaties bezig is.

blank


๐™’๐™„๐™‰: Spot jij het pakje in de video? Laat het weten hieronder in de comments met je naam en tijdstip van het moment en win een cadeautje! De winnaar maken we de dag erna direct bekend en je mag zaterdag 25 november het cadeautje ophalen bij de Duitslandweg 13 in Bodegraven.

๐™‘๐™š๐™ง๐™ฏ๐™–๐™ข๐™š๐™ก ๐™ก๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™จ: Het Rebo Pakjes Journaal bestaat uit 9 afleveringen. In elke video zit ook nog een 1 letter verstopt. Maak jij van alle letters een woord en stuur dit per mail naar info@rebonieuws.nl en maak kans win op een speelgoedbon t.w.v. 250,- van Intertoys Bodegraven.

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป:

– Je kan 1x een prijs winnen van het spotten van het pakje in een video

– Kijk elke dag naar een nieuwe aflevering en spot de letter in het filmpje. Heb je alle letters bij elkaar dan vormt dit een woord en mail deze naar info@rebonieuws.nl

– Wij houden een loting onder alle inzendingen voor de hoofdprijs, welke hoofdsponsor Hagoort Hoveniers uit Bodegraven zelf komt uitreiken na 25 november.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank