Judoka’s plaatsen zich voor Nederlands kampioenschap

Het judoseizoen is voor de wedstrijd judoka’s van Chikara Sport alweer in volle gang. Na twee toernooien en een trainingsstage kwamen vier judoka’s van coaches Eric Zwaan en Zhen van Mechelen zaterdag 30 september uit op de Districts Kampioenschappen tot 15 jaar.

Macario Ghatias (13) werd in de voorrondes uitgeschakeld. Sem Langerak (12) wist helaas net geen derde plaats te bemachtigen. Evi van Leeuwen (12)  kwam uit in een poule en wist daarin tweede te worden. Christian Opmeer (12)  vocht zich een weg naar de finale en verloor deze met een discutabel punt tegen, waardoor hij tweede werd. Evi en Christian hebben zich met deze resultaten weten te plaatsen voor het NK Judo tot 15 jaar in Hoogeveen op zaterdag 14 oktober.