De Zoete Inval gaat met vijf anderen ijs-zaken strijden voor de titel Ijssalon van het jaar! Een mooie bekroning op het werk. De Bodegraafse ijssalon weet medio juni of ze ook daadwerkelijk deze prijs ontvangen. Jurgen de Vries nam de prijs in ontvangst.
Hoe ging het in z’n werk?
De Gouden IJsspatel wedstrijd, die zich richt op ijsbereiding, telde 60 deelnemers in totaal. Slechts 24 van hen kwalificeerden zich voor de finale op zondag 5 maart, waar ze hun stracciatella-ijs presenteerden op Bakkersvak/IJsVak, gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. Tijdens het IJsVak Gala op maandagavond 6 maart werden de drie finalisten bekendgemaakt, waaronder dus de Zoete Inval uit Bodegraven.
Jury
De genomineerden staan voor een zeer opwindende periode. Vanaf nu tot eind mei zullen zij bezoek krijgen van verschillende professionals. Een inspecteur zal de ijssalon grondig onderzoeken op hygiëne en voedselveiligheid.
In 2018 werden ze ook genomineerd voor Ijssalon van het jaar.
Hoofdfoto: Facebookpagina De Zoete Inval