Expositie in het Groene HartHuys van Corrie Voordouw, Piet van der Zee en Ap Quist t/m 9 februari.

blank

De deuren van het Groene HartHuys zijn weer van het slot en ingericht met een prachtige expositie van Corrie Voordouw, Piet van de Zee en Ap Quist. U kunt weer kunst beleven in het Groene HartHuys in de Bouwsteeg 6 te Bodegraven en elkaar ontmoeten. Wij verwelkomen u graag op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur of op afspraak: tel.06-53772519. De expositie duurt tot 9 februari 2022.

blank


blank

Kunstmarkt 14 mei 2022:  gratis voor donateurs KunstKring

De Kunstmarkt op zaterdag 14 mei 2022 in de foyer van het Evertshuis, Julianastraat 4 te Bodegraven en in het Groene HartHuys brengt kunstenaars en kunstliefhebbers samen.

Kunstenaars uit onze gemeente kunnen hun werk laten zien en zich hier presenteren. Natuurlijk kunt u hier ook een aankoop doen of van alle creativiteit én gezelligheid genieten. Voor kunstenaars die donateur zijn van de KunstKring zijn er geen kosten aan deelname verbonden. (klik voor inschrijving)

Aanmeldingstermijn donateurs van de KunstKring wegens succes verlengd! 

In de vorige Nieuwsbrief stond een artikel over 50% korting bij aanmelding als donateur van de KunstKring. Wegens groot succes hebben wij deze actie t/m eind februari verlengd. Er zijn ruim 50 kunstenaars die zich aangemeld hebben maar we gaan voor minimaal 100!

Een donateurschap biedt U de mogelijkheid voor deelname aan activiteiten van de KunstKring Bodegraven-Reeuwijk vanuit een perfecte locatie in de Bouwsteeg in het centrum van Bodegraven met o.a. de volgende mogelijkheden: 

– Deelname aan Kunstexposities in het Groene HartHuys 
– Het geven van workshops in het Groene HartHuys
– Artpubs met sprekers en gezellige after-party 
– Kunstroute in de oneven jaren
– Kunstmarkt in de even jaren in het Evertshuis
– Vermelding met naam en afbeelding op de frontside van de website van de Kunstkring
– Een eigen pagina op de website van de KunstKring 
– Daarnaast is de KunstKring uw ideale gesprekspartner met overheid en bedrijfsleven 

Als aanmelding voor 1 maart ontvangt u een korting van 50%. U betaalt dan voor 2022 slechts 25,- www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl

Lezing voor kunstenaars over “Oude Hollandse Waterlinie” op 19 februari 

Op zaterdag 19 februari wordt in het Groene HartHuys om 14.00 uur een lezing gehouden over het hoofdkwartier van de Oude Hollandse Waterlinie, dat in 1672 bij Bodegraven lag.

In 2022 is het 350 jaar geleden dat het prinselijk hoofdkwartier bij Bodegraven lag. Tijdens deze lezing van Michiel v.d. Burgt zullen kunstenaars worden geïnspireerd om een kunstwerk te maken met als thema de Oude Hollandse Waterlinie. In de tweede helft van 2022 zal al het werk worden geëxposeerd in het Wierickehuis en het Groene HartHuys. 
U vindt meer informatie op www.hoofdkwartier1672.nl 
Voor aanmelding: stuur een mail naar info@kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank