Het thema Speelweek in Nieuwerbrug is dit jaar “Beestenboerderij”

blank

De vooruitzichten zien er steeds beter uit… Vorig jaar kond de Speelweek helaas niet doorgaan en hebben we de Huttenbouw in de tuin georganiseerd. Dit jaar zullen we weer een échte Speelweek organiseren. Goed nieuws dus voor de kinderen uit Nieuwerbrug en omgeving!

blank


Vorig jaar kon de speelweek niet doorgaan. Daardoor heeft groep 8 van vorig jaar geen laatste speelweek gehad. We hadden al beloofd iets te doen voor hen… Dit jaar mag voor één keer ook de Groep 8 van vorig schooljaar meedoen!

Terrein

Dit jaar zullen we niet neerstrijken op het terrein van de IJsclub. Vorig jaar is de kantine van IJsclub De Wintervermaak gesloopt en zijn de voorbereidingen getroffen om het terrein bouwrijp te maken voor woningbouw. Dit jaar zullen we de tent opzetten op het terrein tegenover Tennisvereniging De Wiericke aan de Brandschouwer. We zijn de tennisvereniging heel dankbaar dat we gebruik mogen maken van hun faciliteiten.

Programma

Op dit moment wordt door het bestuur en de vrijwilligers hard gewerkt om de laatste hand te leggen aan het programma. Dit jaar is dat best een uitdaging, vanwege de nog geldende Coronabeperkingen. Gelukkig hoeven onder de huidige maatregelen kinderen geen afstand tot elkaar te bewaren en gaan we ervoor zorgen dat het voor de vrijwilligers op een veilige manier kan. Binnenkort komen we met meer informatie over het programma.

Thema

Elk jaar staat de speelweek in het teken van een thema. Dit jaar houden we het dichtbij huis… Het thema van dit jaar is: “Beestenboerderij”

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank