Mijn naam is Giel en ik ben getrouwd met Anne en beide zijn wij werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking te Zwammerdam. Zelf werk ik als activiteiten begeleider op de Kromme Spaak, een zorglocatie van Ipse de bruggen waar we met cliënten fietsen repareren en opknappen. We wonen in Bodegraven.
Op 23 maart 2020 mochten Anne en ik ons de gelukkigste mensen ter wereld noemen. We hadden een (in eerste instantie) gezonde zoon gekregen, die we de naam Jorrit hebben gegeven. Een week na zijn geboorte werd er een hartruis geconstateerd, na een echo werd duidelijk dat het geen onschuldig ruisje was. Tetralogie van Fallot, een aangeboren hartafwijking, wat betekent dat het hart 4 ‘bouwfoutjes’ heeft. Ons geluk is dat deze afwijking goed te opereren is. Jorrit is inmiddels succesvol geopereerd, en doet hij het fantastisch. Wij realiseren ons dat dit niet vanzelfsprekend is en dat onderzoek nog altijd hard nodig is. Wij zijn zeer dankbaar en willen graag iets doen voor de stichting Hartekind, een stichting die onderzoeken mogelijk maakt. Doneren doe je hier.
Mijn Plan….
Met een budgetmotor rijden vrienden en ik in juni heen en weer naar Italië. Iedere kilometer kan gesponsord worden voor de toekomst van “hartekinderen” via stichting Hartekind. Wij betalen zelf onze kosten voor het levensonderhoud, benzine, eventuele reparaties e.d. Als u wilt kunt u zelfs rechtstreek aan deze stichting doneren zonder enige tussenkomst van mijzelf.
Motor uitdaging……
Ik heb de motor zelf aangeschaft voor een bedrag van 200,00 euro en deze samen met mijn collega en cliënten van De Kromme Spaak opgeknapt. Vele uren samen op zoek naar onderdelen en samen sleutelen hebben geresulteerd in onderstaande motorfiets. Om toch enig comfort aan ons zitvlees te bieden is naast goede remmen, verlichting e.d. de aanschaf van een schapenvacht, hopelijk de beste keuze geweest.
Doneren kan hier: www.bit.do/giel
Stichting Hartekind
Jaarlijks worden er 1.500 kinderen in Nederland geboren met een aangeboren hartafwijking. Ongeveer twee-derde van deze kinderen moet vlak na hun geboorte een zware openhartoperatie of hartkatheterisatie ondergaan om te overleven. En is de hartafwijking ernstig dan is één operatie vaak niet genoeg. Bovendien is na de operatie het kinderhart nog niet normaal en hebben de kinderen vaak veel beperkingen en een kortere levensverwachting.
https://www.pifworld.com/nl/groups/aGWc61VODcI/honda-cb500-challenge-nederland-