NLdoet klus bij AKV Vriendenschaar

Dit bericht komt van korfbalvereniging AKV Vriendenschaar aan de Groene Zoom 4. Zij doen dit jaar mee aan NLdoet. Het project is om de muren te verven van het clubgebouw.




 

Omschrijving

Onder de bezielende begeleiding van Cees van Duuren, worden op zaterdag 12 maart onze buitenmuren van ons clubhuis voorzien van een nieuwe laag Exterior Latex verf. Tijdens deze klus krijgt U een kopje koffie met wat lekkers, in de lunch pauze een kopje soep.

 

Eindresultaat

Het resultaat is duidelijk te zien als de witte verf is opgedroogd. De muren zijn beschermd tegen weer en wind en kunnen dan weer jaren mee.

Op zaterdag 12 maart is het weer zo ver. Dan organiseert Oranje Fonds voor de elfde keer NLdoet in het hele land. Zo ook bij korfbalvereniging AKV Vriendenschaar. Zij gaan het clubhuis voorzien van een verflaag en een kleedkamer vloer moet opnieuw van een laag voorzien worden.

 

Opgeven

 

Heb je interesse om te helpen? Meld je hier aan: http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=16449

 

Collecte Oranje Fonds

 

Onze vereniging doet ook mee met de collecte van het Oranje Fonds die gehouden zal worden van 17 mei tot en met 21 mei, de dagen na het Pinksterweekend. Wilt U ons helpen met de collecte geeft u dan op via Anneke Versloot: annekealexversloot@hotmail.com

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie