De gemeenteberichten van deze week

Hier staan de links van de nieuwe berichten op de gemeentepagina van week 42. Klik op de kop om naar het bericht te gaan.




Kom werken als hovenier

Plaatsing bladkorven

De gemeente plaatst in de week van 15 oktober weer bladkorven. U kunt het gevallen blad uit de tuin hier in doen als de container vol is. Wij voorzien graag in deze behoefte, omdat bewoners op sommige locaties last hebben van bladval door ‘gemeentebomen’. Onze buitendienstmedewerkers zetten de bladkorven op verschillende locaties in de dorpen, zodat iedere bewoner er gebruik van kan maken.

Informatieavond Werkzaamheden Reeuwijk-Brug West

In het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug vindt op donderdag 17 oktober 2019 een informatieavond plaats over de werkzaamheden in Reeuwijk-Brug West. De informatieavond start om 19.30 uur, maar de deuren staan al vanaf 19.15 uur voor u open.

Programma Huis van Alles

In ieder dorp is een Huis van Alles. Het complete programma van alle locaties vindt u op www.huisvanalles.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@samwelzijn.nl of 0172 – 614 500. Hieronder hebben we een paar activiteiten uitgelicht die deze week plaatsvinden.

Voor de rest van de berichten kun je naar deze pagina. Daar kun je ook de officiële bekendmakingen bekijken.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank