Nieuwerbrug is per 9 februari een restaurant rijker. Tijdelijk welteverstaan, maar de kwaliteit doet daar zeker niet aan onder. Elke vrijdag is er een heerlijk 3-gangendiner te verkrijgen in het voorste gedeelte van het Wierickehuis, beter bekend als Tapperij de Bourgondiër. Eigenaar Patrick Olsthoorn en zijn vaste kok Lars van den Bovenkamp zijn de initiatiefnemers van dit pop-up restaurant.
Pop-up is een Engelse term die letterlijk ‘opduiken’ betekent. Steeds meer winkels en restaurants komen met een pop-up vestiging om een laagdrempelig concept te presenteren. Zo ook deze horecagelegenheid in Nieuwerbrug die doorgaans af te huren is door particulieren en bedrijven voor evenementen en besloten feesten.
“De meeste mensen kennen ons van TAP Evenementenverzorging en catering op locatie. Maar we hebben meer in huis. Met dit initiatief willen we niet alleen Nieuwerbrug, maar ook Bodegraven-Reeuwijk en omgeving graag kennis laten maken met de kookkunsten van Lars en de gezellige entourage van Tapperij de Bourgondiër,” vertelt Patrick enthousiast. “Door middel van dit tijdelijke restaurant kunnen mensen zelf ervaren wat er op culinair gebied mogelijk is bij Tapperij de Bourgondiër, naast onze feesten en partijen. En ook nog eens voor een hele leuke prijs.”
Voor slechts € 19,50 serveert het Nieuwerbrugse pop-up restaurant elke week een nieuw en verrassend 3-gangenmenu met een Bourgondisch tintje. Vóór of na het eten kan er een drankje gedaan worden aan de gezellige bar. Op vrijdag is Tapperij de Bourgondiër altijd geopend vanaf 16:00 uur.
Dit tijdelijke concept loopt van 9 februari tot en met 30 maart 2018, daarna sluit het pop-up restaurant haar deuren weer. Een tafel reserveren in Tapperij de Bourgondiër kan direct bij Patrick Olsthoorn via 06-22667871 of info@tap.nu.
Kijk voor meer informatie over het restaurant, catering en evenementenverzorging op www.tap.nu