Vera’s Proeverij sluit binnenkort haar deuren: Nog 9 weken om te genieten!

blank

Het is tijd om afscheid te nemen van Vera’s Proeverij. Over 9 weken sluit het gezellige restaurant aan de Nutspassage in Bodegraven definitief de deuren. Maar naast dit afscheid is er ook prachtig nieuws te delen: Vera heeft laten weten dat ze in verwachting is! Een mooie nieuwe stap voor haar en haar gezin.

blank


Vera’s Proeverij opende eind 2023 in Bodegraven en stond bekend om de warme, gastvrije sfeer waar gezelligheid en culinaire verwennerij centraal stonden. Het restaurant bood maandelijks een vernieuwend 5-gangen menu aan, waarbij Vera’s gastvrijheid en culinaire talent zorgden voor een onvergetelijke beleving.

Naast het diner werd Vera ook geroemd om haar meesterlijke taarten en de sfeervolle ambiance, die vele gasten een thuisgevoel gaf. Van een kopje koffie tot een uitgebreid diner: Vera’s Proeverij bood voor ieder wat wils.

Gasten met een cadeaubon worden vriendelijk verzocht deze voor 26 december in te leveren. Voor iedereen die nog één keer wil genieten van de unieke sfeer en de heerlijke gerechten van Vera’s Proeverij: de komende negen weken is nog de kans.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank