Nieuw: Woensdagavond 27 november sportcafé

blank

Dit sportcafé is er voor alle bestuursleden binnen de vereniging. Of je nu voorzitter, secretaris, lid van de technische commissie, jeugdcommissie of een ander bestuurslid bent, je bent van harte welkom! Het bestuur kan in elke samenstelling aanwezig zijn, dus voel je vrij om met meerdere van de vereniging te komen. Tijdens dit sportcafé zal het thema vrijwilligersmanagement centraal staan. Het biedt een waardevolle gelegenheid om kennis op te doen en ervaringen te delen. 

blank


Tijd: 19:30 tot 21:30 (inloop vanaf 19:00)

Locatie: Voetbalvereniging ESTO, Bodegraven

Sprekers

Tijdens de avond zullen er diverse sprekers aanwezig zijn:

  • Arjan Janssen, processpecialist bij Socratio
  • Hubert Habers, senior beleidsadviseur vitale sportverenigingen, Team Sportservice
  • Dirk-Jan Knol, wethouder (o.a. sport)

De accounthouder van de Groene Hart Pas is aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden en advies te geven. Daarnaast is er volop informatie beschikbaar over TeamFit.

Aanmelden kan tot en met 20 november 2024 door het aanmeldformulier via de website in te vullen op www.senw-br.nl/agenda/sportcafe óf een e-mail te sturen naariris.both@senw-br.nl met onderstaande gegevens:

-Voor- en achternaam

-E-mailadres

-Telefoonnummer

-Naam sport- en beweegaanbieder

-Functie contactpersoon

-Aantal personen die vanuit de vereniging aanwezig zullen zijn

Vrijwilliger van het jaar

De nominaties voor de Verenigingsvrijwilliger van het Jaar zijn nog steeds geopend, en er kan nog gestemd worden tot 6 november! Iedereen mag stemmen, dus nomineer jouw vrijwilliger van het jaar. Binnen jullie vereniging zijn er vast vrijwilligers die van onschatbare waarde zijn. Nomineer iemand door het aanmeldformulier in te vullen via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3wbrYPn7yFgJD3q0Yd3qs2OhdLRl63N5t8AgfAhFtci69cA/viewform

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank