Amerika event met Viktor Vlam in Baas Bodegaven

blank

Donderdag 24 oktober vanaf 19:30 uur is het zover! Happy Business Time organiseert een exclusief en inspirerend evenement in Baas Bodegraven. U kent ze vast wel, de bekende Amerika-deskundigen zoals Charles Groenhuijsen, Max Westerman, en Raymond Mens. Bekend van televisie, en regelmatig te zien in talkshows.

blank


Maar, wie écht op de hoogte is van de politieke arena in de VS, weet dat Victor Vlam de meest aansprekende en deskundige van dit gilde is. En juist hém hebben wij weten te strikken voor een onvergetelijke avond geheel in het teken van de Amerikaanse verkiezingen! Victor Vlam staat bekend om zijn scherpe analyses, boeiende presentaties en unieke inzichten in de wereld van de Amerikaanse politiek. Of u nu al een kenner bent of graag meer wilt weten over de aanstaande verkiezingen en de impact daarvan, dit is een kans die u niet wilt missen!

Wat kunt u verwachten?

  • Exclusieve analyses van de Amerikaanse verkiezingen.
  • Interactieve Q&A met Victor Vlam, waarbij al uw vragen over de politiek in de VS aan bod komen.
  • Een avond vol inspiratie, inzichten en netwerkmogelijkheden met collega-ondernemers en politiek geïnteresseerden.

Mis deze unieke kans niet om een expert van topniveau te horen spreken! Meld u vandaag nog aan en laat u meenemen in de wereld van de Amerikaanse verkiezingen, zoals u het nog nooit eerder hebt ervaren.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze bijzondere avond!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank