Foto expositie Huis van Alles Reeuwijk Brug

blank

Mijn naam is Caroline Rijnbeek, 57 jaar, een trotse inwoonster van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk (geboren in Reeuwijk Dorp en woonachtig in Bodegraven). Al vanaf heel klein word ik heel blij van foto’s, ze zijn me heel dierbaar; ik ben ook altijd foto’s aan het verzamelen en kan me verliezen in het bekijken van de mooiste herinneringen.

blank


In mijn vrije tijd kun je mij vinden achter de lens van mijn camera in en rond Bodegraven om – o.a. tijdens de wandelingen met onze hond Charlie en mijn fietstochtjes – de mooie natuur in het Groene Hart vast te leggen.

Er is zoveel moois te zien en te ontdekken; het is een kwestie van goed kijken Γ©n genieten; ik kan heel blij worden van een bloem, beestje of iets anders dat ik nog niet gezien of gefotografeerd heb. Vooral de mooie kleuren van de natuur vind ik prachtig! En als ik niet gelijk weet wat ik gevonden heb, zoek ik het op met een app of op internet om te kijken wat ik gevonden; mooie leermomentjes!

Ik kan ook genieten van leuke mensen fotograferen (ons gezin en onze hond zijn favoriet) en nΓ³g leuker is het om mensen mee te laten genieten van mijn mooie plaatjes, zoals met mijn expositie die nu in het Huis van Alles in reeuwijk brug hangt; u bent van harte uitgenodigd om te komen kijken! En als u dat doet, zou ik het heel leuk vinden als u een reactie achterlaat op een formuliertje dat u bij de expositie aantreft.

door: Caroline Rijnbeek

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank