Platform-Z bestaat 10 jaar!

blank

Platform-Z is al 10 jaar het ondernemersnetwerk voor eenmanszaken en ZZP’ers uit Bodegraven-Reeuwijk.  Platform-Z verdiept, verbreed, verbind en faciliteert eenmansbedrijven met als doel een serieus en gezellig netwerk te zijn. Onlangs heeft het nieuwe bestuur (foto) zich gepresenteerd en een mooi jaaragenda samengesteld.

blank


“Het wordt een jaar waarin de activiteiten die we aanbieden nóg meer op maat zijn. We gaan onze leden faciliteren om het netwerken nóg makkelijker te maken, hun diensten onder de aandacht te brengen of eens te sparren met vakgenoten. Het nieuwe bestuur heeft de  focus op groei: daadwerkelijke groei in ledenaantal alsook groei in zichtbaarheid. Het bijdragen aan het sociale klimaat in onze gemeente is een ander belangrijk  speerpunt en dus zullen een aantal activiteiten komend jaar in dat licht staan. Maar ook een sportief padel evenement, een running X-mas diner en een workshop over nieuwe wetgeving zullen niet ontbreken ”.   

Op vrijdagavond 18 oktober opent het nieuwe seizoen met een unieke en sportieve avond! In samenwerking met OSB Jeu de Boules Vereniging is er een clinic georganiseerd onder begeleiding van een professional. Leden kunnen na de clinic netwerken met andere leden onder het genot van een hapje en drankje. 

Voor de ZZP-ers in onze gemeente die zich willen aansluiten bij ons Platform: geef je op via onze websitehttps://www.platform-z.nl/posts/opening-platform-z-seizoen-2024-2025-inclusief-jeu-de-boules-clinic-635/,   je bent van harte welkom. Wanneer ons platform-z je aanspreekt en je besluit tot lidmaatschap wordt het inschrijfgeld in mindering gebracht op de contributie.

Bestuur Platform-Z: Foto: Van links naar rechts: Robért Smits, Renee Aben, Hilco Kapteijn, Diana Nohlen en Conny Groeneveld

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank