Sportcentrum ReBo maakt impact in Zierikzee

Gisterenavond, zondag 6 oktober trapten de vechters van Sportcentrum ReBo het seizoen af in Zierikzee. Met 4 jeugdvechters, 1 nieuweling partij en een grote schare fans was iedereen klaar voor een mooie, sportieve dag.




Jade Koolmees trapte af, zij zou vandaag twee partijen vechten. Haar eerste partij kwam ze helaas te laat op gang waardoor de partij eindigde in verlies. Timo – de dino – Niese mocht als tweede aantreden. Hij zette vanaf de eerste seconde druk en trok overtuigend alle drie de rondes naar zich toe; terechte winnaar. Faylin Koolmees zette deze lijn van druk zetten door en vocht als een tijgerin. Helaas viel de winst de andere kant op, maar ze mag zeker trots zijn op deze knal partij. Jade Koolmees mocht daarna haar tweede wedstrijd vechten. Dit keer stond ze tegenover een zeer ervaren dame maar ze liet zich niet intimideren. Vocht scherp en fel, helaas door het ervaringsverschil wederom verlies voor Jade, maar twee partijen op één dag pakt niemand haar meer af! Martin de Kamper volgde en vocht beheerst. Zette goed druk en beide jongens waren aan elkaar gewaagd met als uitslag onbeslist; twee winnaars.

Als laatste vocht Ginaro Dogterom zijn debuut voor ReBo; samen met zijn tegenstander maakte hij er een spektakel van, de zaal stond op z’n kop en deze partij is uitgeroepen tot Match of the day. Vele complimenten volgden en ook Mister Enfusion himself was zwaar onder de indruk. Ginaro trok de winst naar zich toe; houd dit talent in de gaten want we zullen nog veel van hem horen!

Kortom; de kop is eraf, Sportcentrum ReBo heeft zichzelf weer goed op de kaart gezet! Op naar een mooi seizoen.

Advertentie