Word jij ook zo blij van de lokale specialist?

blank

Hubo Bodegraven, bekend als doe-het-zelf en maatwerk specialist, werkt graag samen met andere winkeliers en vind lokale binding belangrijk. Naast sponsoring van vele clubs en verenigingen staan persoonlijke service en lokale betrokkenheid het familie bedrijf hoog in het vaandel.

Lokaal voor Elkaar: samen sterker in de buurt!

blank


Met de actie Lokaal voor Elkaar bundelen we de krachten van lokale specialisten in onze buurt, zodat jij als klant kan profiteren van verschillende leuke acties.  

Hoe werkt het? Het is simpel én voordelig:

Wanneer je bij een specialist in de buurt een aankoop doet, krijg je een bon waarmee je een cadeau kunt ophalen of profiteren van korting bij Hubo Bodegraven. Kom je bij Hubo dan ontvang je een bon van een andere lokale specialist met een mooie aanbieding.

Zo helpen we elkaar én houden we het winkelen in de buurt leuk en voordelig.

Waarom meedoen aan Lokaal voor Elkaar?

  • Exclusieve aanbiedingen: Je ontvangt niet alleen een cadeau of korting, maar ook exclusieve acties die je nergens anders vindt.
  • Ontdek lokale specialisten: Maak kennis met de beste winkels en vakmensen uit de buurt. Van doe-het-zelf oplossingen tot andere specialisten, ontdek waar jouw buurt in uitblinkt.
  • Maak kans op 500.- klustegoed! Lever je bon in bij Hubo en laat je gegevens achter. Zo maak je kans op maar liefst 500.- aan klustegoed!


Zo werkt het:

  • Koop een product bij een specialist en je ontvangt een bon van Hubo voor een GRATIS Hubo straatbezem t.w.v. 7.49 (zolang de voorraad strekt) of 5,- korting.
  • Koop je een product bij Hubo en ontvang een bon van één van de onderstaande specialisten met een leuke aanbieding.

Wij doen deze actie samen met 2 lokale specialisten

  • Bij Brood en Ko krijg je een tweede zak met 6 witte bollen voor slechts 1 euro
  • Bij Slagerij Rietveld ontvang je een gevulde slagerstas ter waarde van 25 euro voor slechts 20 euro

De bonnen worden uitgedeeld van maandag 7 oktober t/m zondag 3 november 2024. Bonnen kunnen ingeleverd worden t/m zondag 10 november 2024.

Voor overige voorwaarden zie de actie voorwaarden

Doe mee en win 500.- klustegoed bij Hubo

Dit is een landelijke prijs. Deze wordt verloot onder alle deelnemers van alle ondernemers die meedoen aan Lokaal voor Elkaar. Bij inlevering van de Hubo bon vraagt de Hubo medewerker naar je naam en e-mailadres. Uit alle aanmeldingen wordt een winnaar verloot.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank