NVM Open Huizen Dag ook bij De Koning & Witzier makelaars

Vrijblijvend en laagdrempelig meerdere huizen op één dag bezichtigen. Op zaterdag 5 oktober 2024 kan dit weer tijdens de NVM Open Huizen Dag van 11.00u tot 15.00 uur, de belangrijkste huizendag van het jaar!




We kunnen ons goed voorstellen dat je in de zoektocht naar jouw droomhuis nog niet precies weet welk type huis aan jouw wensen voldoet en in welke omgeving je je prettig voelt. Het meedoen aan de NVM Open Huizen Dag biedt de perfecte gelegenheid om je vrijblijvend te oriënteren op meerdere woningen. Tijdens de NVM Open Huizen Dag loop je vrijblijvend en zonder afspraak zoveel mogelijk deelnemende huizen binnen. Je krijgt dan een goed beeld over hoe de beste plek voor jou eruit kan zien.

Wat is de NVM Open Huizen Dag?
De NVM Open Huizen Dag is een landelijke huizendag die wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Deze dag vindt altijd plaats in het voorjaar en het najaar op een zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens deze dag stellen verkopers hun woning open voor woningzoekers. Woningverkopers door heel Nederland doen mee aan deze belangrijke huizendag, die elke editie weer duizenden woningzoekers trekt.

Ons kantoor, De Koning & Witzier makelaars, doet actief mee aan de NVM Open Huizen Dag om woningen in de schijnwerpers te zetten. De ervaring leert ons dat deze laagdrempelige bezichtigingskans zeer wordt gewaardeerd.

Bekijk hier onze deelnemende huizen en stippel van te voren een route uit. De eigenaren van de woningen zullen je van harte ontvangen om je hun huis te laten zien. 

Bij vragen, neem gerust contact op met onze makelaar Peter van Rossem (0653 – 327 382)!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank