De vierde editie van de Rebo Pakjes Jacht wordt nóg grootser!

Cadeautjes voor iedereen! Rebo Piet verstopt vanaf 20 november tientallen cadeautjes door de hele gemeente. Verlengd zoekplezier! Om nog meer kinderen de kans te geven mee te doen, verstoppen we dit jaar niet alleen op zaterdag, maar ook op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 november pakjes door de gemeente!

We begrijpen dat veel kinderen op zaterdag druk zijn met sporten, en daarom krijgt iedereen nu extra dagen om op zoek te gaan naar leuke cadeautjes. Zo willen we teleurstelling voorkomen en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen kans maken op een mooie prijs. Daarnaast houdt Rebo Piet scherp in de gaten dat elk gezin maar één prijs kan winnen, zodat zoveel mogelijk kinderen blij gemaakt worden.




Het populaire Rebo Pakjes Journaal is dit jaar weer terug met meerdere afleveringen. In elke video zit een letter verstopt. Wie alle letters verzamelt, maakt kans op een speciale prijs! Later meer informatie hierover, dus houd ons goed in de gaten!

Doe mee als bedrijf!

Wil jij als bedrijf onderdeel zijn van de Rebo Pakjes Jacht? Laat het ons weten! Het is een geweldige manier om de gemeenschap een glimlach te bezorgen en deel uit te maken van dit lokale feest.

We kunnen niet wachten om de Rebo Pakjes Jacht dit jaar nog grootser en leuker te maken voor alle kinderen in de gemeente!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank