Geert Kimpen vertelt over de verborgen geschiedenis van Maria Magdalena

blank

Bodegraven-Reeuwijk – Deze Bodegraafse bestseller auteur vertelt op donderdag 17 oktober over zijn laatste roman ‘Ik, Maria Magdalena, in het Evertshuis. Het was eigenlijk geen keuze voor hem om dit boek te schrijven. Het was het inlossen van een belofte. Haar verhaal dat 2000 jaar lang verzwegen werd moest verteld worden.

blank


De vrouw die bijna 2000 jaar lang een prostituee en zondares werd genoemd tot ze in deze tijd eindelijk de erkenning verdient die haar altijd al toekwam, Maria Magdalena. Ze is vastbesloten Jezus’ boodschap uit te dragen in de wereld. Tot ze ontdekt dat haar eigen boodschap minstens zo belangrijk is. Haar boodschap van vrouwelijke wijsheid die Jezus in zijn kracht had gezet. Zal ze erin slagen haar stem te laten horen in een vijandige wereld die geen interesse heeft in wat vrouwen te vertellen hebben?

Tijdens deze lezing neemt Geert Kimpen je mee op zijn reis bij het tot stand komen van dit boek dat hem tot het uiterste uitdaagde in zijn man-zijn en schrijverschap.  Na zijn debuutroman De kabbalist (meer dan 100.000 verkochte exemplaren en uitgegeven in meer dan vijftien landen), schreef de populaire Bodegraafse auteur vele inspirerende romans.

Uit de pers: ‘Uitmuntende vertelkunst en grondige research gecombineerd met diepzinnig spirituele leringen.

Samen met Bibliotheek De Groene Venen organiseert het Evertshuis deze lezing.

Het begint om 20.00 uur, tickets kosten € 12,50 incl. drankje en € 10,00 met bibliotheekpas (aan de theaterkassa). Ga voor meer informatie en reserveren naar www.evertshuis.nl  

Praktische informatie

DONDERDAG 17 OKTOBER

GEERT KIMPEN | Over Ik, Maria Magdalena

LEZING

ENTREE  € 12,50 incl. drankje | € 10,00 met bibliotheekpas

AANVANG 20.00 uur

LOCATIE Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

– – – – –

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank