Foto’s: Mega Motor Markt trekt bijna 20.000 bezoekers in Bodegraven

blank

De traditionele Mega Motor Markt in Bodegraven, gedurende vier dagen, bezochten bijna 20.000 motorliefhebbers het evenement, wat een recordaantal bezoekers opleverde. Het is echt een uniek en groots evenement in Bodegraven. Bezoekers konden profiteren van enorme kortingen op motorkleding, onderdelen en accessoires. In de buurt van het terrein van Goedhart Motoren stond vol met motoren, en op de wegen rondom het evenement was het een en al motoren. De laatste dag zorgde het schitterende weer voor een extra toestroom van bezoekers.

blank


Joost Goedhart, de organisator, blikte zeer tevreden terug: “Het lijkt erop dat mensen de Mega Motor Markt als een jaarlijks uitje zien, we zien veel vaste bezoekers elk jaar terugkomen. Er is voor ieder wat wils.”

Naast de scherpe aanbiedingen was er volop entertainment. Op zaterdag en zondag waren er live bands, diverse foodtrucks en vermaak voor jong en oud. Hoogtepunten van het weekend waren onder andere de Nederlandse introductie van de nieuwe Panigale V4 en een testbank met de 320 PK sterke Kawasaki H2R van Dynojet. Daarnaast waren er een bungee-trampoline en een schiettent voor extra vermaak. Op zondag konden kinderen zich uitleven op het Race-Kids circuit en een springkussen, wat zorgde voor een perfecte afsluiting van het evenement.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank