Dankwoord van familie en vrienden na succesvolle crowdfunding voor uitvaart Renaldo

blank

Op zaterdag 14 september is Renaldo, op slechts 32-jarige leeftijd, veel te vroeg overleden aan de gevolgen van een ernstige ziekte. Renaldo was een geliefd lid van de gemeenschap en stond bekend om zijn inzet als vrijwilliger bij Rohdaโ€™76 en het Rode Kruis. Hij was altijd bereid om anderen te helpen en heeft met zijn toewijding en vriendelijkheid een blijvende indruk achtergelaten.

blank


Ter ere van Renaldo’s inzet en betrokkenheid maakten vijf Rode Kruis ambulances een laatste ronde langs zijn ouderlijk huis, voetbalvereniging Rohda’76 en het Rode Kruis. Dit symbolische eerbetoon benadrukte zijn onuitwisbare impact op de gemeenschap en de organisaties waar hij zich met hart en ziel voor inzette.

Na het overlijden van Renaldo, die ondanks zijn grote hart voor anderen geen begrafenisverzekering had afgesloten, besloten zijn vrienden een crowdfunding te starten. Wat begon als een poging om een bescheiden bedrag in te zamelen voor een waardige uitvaart, groeide uit tot een overweldigend succes. Dankzij de massale steun van de gemeenschap werd maar liefst โ‚ฌ16.000 opgehaald. Dit stelt de familie niet alleen in staat om Renaldo een mooie uitvaart te geven, maar laat ook zien hoeveel hij heeft betekend voor de mensen om hem heen.

Dankwoord van familie en vrienden:

Lieve mensen,

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de vele donaties!

Dankzij jullie gulle bijdragen hebben we het bedrag bij elkaar gekregen en kon Renaldo een mooie uitvaart krijgen. Hij dacht altijd aan anderen, en nu hebben jullie allemaal aan Renaldo gedacht.

Met dankbare groet,
De families en vrienden

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank