Hondencoach Jessica uit Bodegraven zorgt voor vele kwispelende staarten en blije baasjes!

blank

Jessica uit Bodegraven zet haar passie voor honden en hun gedrag om in professionele begeleiding voor honden en hun baasjes. Als gediplomeerd gedragstherapeute biedt Jessica persoonlijke coaching op maat om gedragsproblemen aan te pakken en een sterke band tussen hond en eigenaar op te bouwen.

blank


Naast de gebruikelijke één-op-één coaching voor gedragsproblemen zoals angst, agressie en uitvallen aan de lijn, biedt Jessica ook privé puppytrainingen aan. Deze trainingen zijn ideaal voor nieuwe hondenbezitters die hun pup een goede start willen geven. Het voordeel van privé puppytraining is dat de lessen volledig worden afgestemd op de specifieke behoeften van zowel de pup als de eigenaar. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en kan er in een vertrouwde omgeving worden gewerkt aan gehoorzaamheid, socialisatie en het voorkomen van probleemgedrag in de toekomst. “Het is prachtig om te zien hoe zowel pup als baasje meer vertrouwen in elkaar krijgen en samen groeien tijdens de trainingen,” vertelt Jessica.

blank

Nieuw: WOOFCAMP!

Naast gedragstherapie, individuele coaching en puppytrainingen introduceert Jessica ook het unieke WOOFCAMP: een bootcamp voor jou én je hond! WOOFCAMP biedt een sportieve ervaring waarbij baas en hond samen werken aan hun conditie, gehoorzaamheid en focus. Na een lange werkdag kun je tijdens WOOFCAMP genieten van actieve quality time met je hond.

blank

“Tijdens WOOFCAMP draait het dus niet alleen om trainen,” vertelt Jessica, “het gaat vooral om samen plezier hebben. Door deze unieke combinatie van sport en spel zie je echt dat de band tussen baasje en hond sterker wordt. Het is geweldig om te zien hoe zowel de hond als de eigenaar groeit, zowel fysiek als mentaal.”

Een WOOFCAMP-blok bestaat uit vijf buitenlessen op een prachtige locatie in Bodegraven en omgeving. Of je hond nu een beginner is of al meer ervaring heeft, bij WOOFCAMP is iedereen welkom, ook honden met een rugzakje!

blank

Wil jij graag meer weten over WOOFCAMP of een coachingsessie boeken? Bezoek dan haar website: www.hondencoachjessica.nl of volg @hondencoach_jessica op Instagram

Email: info@hondencoachjessica.nl

Website: www.hondencoachjessica.nl

Instagram: https://www.instagram.com/hondencoach_jessica/

Facebook: https://www.facebook.com/hondencoach.jessica/

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank