Ontdek je Talentdagen: de eerste stap naar (ander) werk

De derde editie van de Ontdek je Talentdagen van 2024 zal binnenkort plaatsvinden, namelijk op 25 en 26 september. De arbeidsmarktregio Midden-Holland organiseert dit evenement voor inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen die een stap willen maken naar (ander) werk.




Inwoners die toe zijn aan (ander) werk, maar nog wel wat hulp kunnen gebruiken kunnen zich aanmelden voor de Ontdek je Talentdagen. Iedereen uit de regio die wil onderzoeken waar ze goed in zijn of in welke branche ze willen werken, is van harte welkom. Daarnaast is het tijdens deze editie mogelijk om je alvast voor te bereiden op de Banenmarkt XL die in oktober zal plaatsvinden.

Inspirerend programma
Op woensdag 25 en donderdag 26 september worden de kandidaten in Gouda ontvangen op de rode loper voor een interactief programma. Zo nemen de kandidaten deel aan het kwaliteitenspel en gaan in gesprek met een ervaren loopbaancoach. Op deze laagdrempelige manier komen deelnemers erachter wat ze leuk vinden om te doen en vervolgens welke stappen ze kunnen maken richting een leuke baan. Ze ontvangen waardevolle adviezen over hoe je jezelf het beste presenteert en tips voor het cv. Aan het einde van de dag gaan de kandidaten boordevol inspiratie en met een goed gevoel naar huis.  

Meedoen is eenvoudig

Meer informatie en aanmelden kan via https://wspmiddenholland.nl/evenementen/ontdek-je-talentdagen-2024/ Voor deelname kunnen inwoners zich tot 20 september 2024 aanmelden.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank