Mega Motor Markt, donderdag 26 t/m zondag 29 sept

blank

De zomer zit er bijna op, maar wij zijn nog niet klaar! Tijdens onze traditionele Mega Motor Markt kunt u enorme kortingen scoren op kleding, onderdelen en accessoires, maar er is ook een ongekend gevarieerd aanbod aan entertainment en vermaak. Vergeet natuurlijk niet de loterij, met als hoofdprijs twee gloednieuwe motoren. Zet daarom donderdag 26 tot en met zondag 29 september 2024 vast in je agenda, want dit wil je niet missen!

blank


Spectaculaire aanbiedingen
We bieden tijdens de vier dagen durende Mega Motor Markt mega kortingen op partij aanbiedingen in onze outlet en die kunnen oplopen tot 60 procent! De nieuwe motorkleding & helmen collectie is messcherp geprijsd, met BTW korting. Op motoronderdelen en accessoires geven we tijdens deze Mega Motor Markt 10 procent korting. Alle kortingen gelden overigens ook online. 

We maken er sowieso een mooie feest van. Donderdag en vrijdag gelden de kortingen al en op zaterdag en zondag spelen heerlijke live bands. Tijdens deze dagen staan op ons terrein diverse foodtrucks en kun je bij verschillende stands wat te drinken kopen.

Fun en entertainment:
Op zaterdag 28 en zondag 29 september hebben we ons entertainment gedeelte nog verder uitgebreid. Zo vindt Nederlandse introductie van die compleet nieuwe Panigale V4 plaats, komt Dynojet met een 320 PK sterke Kawasaki H2R op de testbank. Een kermis bungee-trampoline en schiettent zorgen voor nog meer vermaak. Op zondag is Race-Kids aanwezig met een heus circuit. Daarnaast is er ook een springkussen aanwezig als de kinderen na het racen nog hun energie kwijt willen. Diverse standhouders staan met service en aanbod, zoals oordoppen aanmeten, Arai helmservice, communicatie systemen inbouwen, Hyperpro vering check en diverse motoraccessoire merken.

Win jij een nieuwe motor tijdens de Mega Motor Markt?
En onze klapper blijft natuurlijk de loterij: we hebben zes speciale prijzen beschikbaar, waaronder een Gloednieuwe Kawasaki Z900 ter waarde van €11.299 en een Suzuki V-Strom 650 ter waarde van €9.899. Een lot t.w.v. vijf euro zit al bij deze krant en krijg je dus cadeau van ons. Meer loten zijn los te koop of krijg je gratis bij besteding boven de honderd euro. Voor de trekking schakelen we de notaris weer in, zodat iedereen gelijke en eerlijke kansen heeft. We zien je graag op 26, 27, 28 of 29 september 2024 bij ons aan de Europaweg in Bodegraven. Leuk als je erbij bent!

Tot ziens,
Berry en Joost

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank