Dieter Möckelmann benoemd tot fractievoorzitter CDA Bodegraven-Reeuwijk

blank

Reeuwijk, 9 september 2024 – Tijdens de laatste fractievergadering is Dieter Möckelmann unaniem gekozen als nieuwe fractievoorzitter van het CDA Bodegraven-Reeuwijk. Hij volgt Jan Vergeer op, die na jaren van tomeloze inzet en betrokkenheid het stokje overdraagt. Möckelmann kijkt ernaar uit om samen met de fractie verder te bouwen aan de koers die Vergeer heeft uitgezet en het werk voort te zetten in het belang van alle inwoners.

blank


Möckelmann: “Ik ben enorm dankbaar voor het vertrouwen dat de fractie in mij stelt. Jan Vergeer heeft de afgelopen jaren een sterke basis gelegd en het CDA stevig op de kaart gezet. Zijn inzet voor belangrijke thema’s zoals fietsveiligheid en een veilige infrastructuur in onze dorpen verdient grote waardering. Ik kijk ernaar uit om met de fractie samen te werken aan onze gezamenlijke ambities voor een betrokken en toekomstgerichte gemeente.”

Arjan de Knikker, voorzitter van het CDA Bodegraven-Reeuwijk, voegt toe: “Namens het bestuur wensen we Dieter veel succes in zijn nieuwe rol als fractievoorzitter. We hebben alle vertrouwen in zijn leiderschap en zijn ervan overtuigd dat hij het werk van Jan Vergeer met evenveel passie en energie zal voortzetten.”

Het CDA Bodegraven-Reeuwijk dankt Jan Vergeer hartelijk voor zijn jarenlange energie en zijn leiderschap binnen de fractie.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank