Fauve Langerak en Bas Boon zondag 15 september in het Groene HartHuys 

blank

Het nieuwe seizoen van zondagmiddagconcerten in het Groene HartHuys wordt geopend door de getalenteerde vocaliste Fauve Langerak en pianist Bas Boon met een mooi optreden van Jazz Standers. 

blank


Fauve Langerak is geen onbekende in Bodegraven. Zij was o.a. bij de eerste Maestro die in Bodegraven gehouden werd. Als solozangeres zingt Fauve graag Jazz in een Jazzcombo en als leading lady van de Delft Blue Big Band. Ook zingt ze Soul als een van de zangeressen van de funky band Soul Fuzion,  Daarnaast is ze backingvocal bij The Adele Project.

Als backing vocal heeft Fauve in diverse bands en aan diverse grote evenementen meegewerkt. Zoals; Jonny Kraaikamp Musical Awards, Musical Sing-a-Long op de UITmarkt, Musicals in Ahoy en Winter Classics in Ziggo Dome. Ook was Fauve backing  vocal bij o.a. Paul de Leeuw, Glennis Grace, Ernst Daniel Smids en LA the Voices.

Wij hebben voor u weer een mooi programma samengesteld voor het komende seizoen zondagmiddagconcerten en zijn zeer verheugd met het optreden van Fauve en Bas. Wij hopen u, net als hert afgelopen seizoen, weer te mogen ontvangen bij deze concerten.

Zondag 15 september 2024
Aanvang: 15.00 uur, deur open 14.45 uur
Entree: gratis
Reserveren via mail info@hetgroeneharthuys.nl

Alle volgende data van de concerten vindt u op onze website https://hetgroeneharthuys.nl/

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank