Nieuwe Webshop ‘Voor Wonders’ gelanceerd door Corine van den Bosch

blank

Corine van den Bosch uit Bodegraven heeft onlangs haar droom waargemaakt door een eigen webshop op te starten, gespecialiseerd in baby- en kinderkleding. Na lang dromen besloot ze de stap te wagen en zo ontstond ‘Voor Wonders’. Inmiddels bestaat de webshop een maand, en bij elke bestelling die binnenkomt, doet Corine naar eigen zeggen een dansje van blijdschap.

blank


“Ik vind het echt zó leuk als er een bestelling binnenkomt!” vertelt Corine enthousiast. “Als je bij mij iets bestelt, steun je een kleine onderneming en krijg je persoonlijke service. Bestellingen kunnen worden afgehaald of gratis thuisbezorgd in de regio Bodegraven, Reeuwijk, Zwammerdam, Nieuwerbrug, Waarder en Driebruggen.”

Klanten kunnen Corine ook benaderen om kleding eerst te passen of te bekijken. “Stuur me gerust een berichtje als je iets wilt zien of passen. Ik woon in Bodegraven, dus je bent altijd welkom.”

Voor Wonders biedt momenteel kleding aan van de merken 4President, Quapi en Levv, in de maten 50 tot 140. “Ik hoop in de toekomst het assortiment uit te breiden en de maten op voorraad te vergroten. Veel items kunnen zelfs besteld worden tot maat 176. Laat het me gerust weten als je hier interesse in hebt!”

Najaarsmarkt stand

Corine zal met haar collectie aanwezig zijn op de Najaarsmarkt in Bodegraven op 13 en 14 september. “Ik zou het leuk vinden om je daar te zien!”

De collectie van Voor Wonders is ook te bekijken en te bestellen via de webshop www.voorwonders.nl. Daarnaast is Corine actief op Facebook en Instagram, waar ze haar nieuwste items deelt. “Volg me daar ook voor updates en leuke aanbiedingen!”

Facebook: Voor Wonders
Instagram: voor_wonders
Tiktok: @voorwonders

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank