Foto’s: Bruisend Reeuwijk

Afgelopen weekend heeft Bruisend Reeuwijk zijn spetterende finale beleefd met een eindshow die zijn weerga niet kende. Het evenement werd afgesloten met optredens van artiesten als Tino Martin, Hugo Beijeman en Robert van Hemert, die samen zorgden voor een feestelijke apotheose.




Op vrijdagavond draaide DJ Jor-D vanaf 17:00 uur de feeststemming erin. Hugo Beijeman trapte om 20:15 uur af met zijn eerste optreden, waarna Barry Fest, Wesly Bronkhorst, Mooi Wark en de Alpenzusjes het podium betraden. Het publiek genoot tot middernacht van een gevarieerd programma vol muziek en gezelligheid.

Zaterdagavond ging het feest verder, waarbij Robert van Hemert het spits afbeet rond 20:00 uur met zijn hit ‘Zoet, Zout, Zuur’. Daarna namen grote namen als Tino Martin, Helemaal Top en opnieuw DJ Jor-D het stokje over, om de avond tot een hoogtepunt te brengen. De Eindshow vormde de knallende afsluiter van de laatste editie van Bruisend Reeuwijk, die wederom tot middernacht duurde.

Het evenement werd met deze spectaculaire laatste avond op passende wijze afgesloten en zal door velen in Reeuwijk nog lang worden herinnerd.

Foto’s: Jippe Groenendijk

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank