SSCB De Zon Bodegraven : Vrijdag 30 augustus : KidsDisco – Vakantiespelen Reünie

Traditiegetrouw beginnen we het nieuwe KidsDisco seizoen natuurlijk met de Vakantiespelen reünie, altijd een leuke happening. Helaas moesten GiGi Galaxy en Stella Star direct na de optocht alweer vertrekken in hun ruimteschip voor hun volgende avontuur.

Ze kunnen er dan ook helaas niet bij zijn op ons feestje. Maar uiteraard brengen we ook dit jaar een stukje van de vakantiespelensfeer naar De Zon, en maken we er samen met een aantal vakantiespelen vrijwilligers een gezellig feestje van. Misschien is jouw leiding er ook wel bij?




Ook als je niet meegedaan hebt met de Vakantiespelen ben je natuurlijk van harte welkom. De KidsDisco is er elke maand voor alle kinderen van de basisschool. De DJ draait altijd de leukste liedjes en je kan bij hem terecht met al je verzoekjes. Er staat limonade en een lekker zakje chips voor je klaar en in de kleine bar kunnen de ouders even gezellig bijkletsen met een lekker drankje.

Zien we jou ook bij het leukste feestje van de maand?

Natuurlijk willen we elke maand zo veel mogelijk kinderen een leuke avond bezorgen en we vinden het nog steeds superfijn dat jullie ons hierbij willen helpen.  Ik hoop dan ook dat we ook komend KidsDisco seizoen op jullie hulp en steun kunnen rekenen voor wat extra promotie. Dat zouden we echt super tof vinden.

Groetjes en alvast bedankt namens het KidsDisco team,

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank