Poffertjeskraam terug naar Bodegraven! 

blank

Een jarenlange Bodegraafse traditie breekt weer bijna aan: Chris Hilferink keert met zijn Poffertjeskraam terug naar het dorp! Dit jaar introduceert hij een nieuwe smaak én heeft hij weer plek voor scholieren die in de namiddag- en avonduren een handje komen helpen. 

blank


Nieuwe smaak! 

Vanaf 28 augustus haal je weer een vertrouwde portie poffertjes op het kruispunt achter het gemeentehuis in Bodegraven. Dit jaar zet eigenaar Chris Hilferink iets extra’s op de kaart: je kunt nu ook bij de kraam terecht voor poffertjes met appel, kaneel en slagroom. 

blank

Werken bij de Poffertjeskraam?

Van maandag t/m zaterdag staat het team tussen 12:00 uur en 21:00 uur klaar. Maar, al die lekkernijen komen natuurlijk niet zómaar op tafel! Daarom zoekt Chris scholieren die van ongeveer 17:30 tot 20:00 à 21:00 uur graag een handje helpen. Lijkt het jou wat? Neem dan contact op met Chris via 06 21705402, óf kom vanaf de opbouw op 26 augustus gezellig langs om kennis te maken! 

blank

Familienieuws

Zodra de Poffertjeskraam Bodegraven dit jaar verlaat, staat Chris’ focus vol op familie; ergens tussen eind september en begin oktober wordt hij namelijk opa! Wij feliciteren Chris en zijn familie van harte met het mooie nieuws. 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank