Bronzen Tes Schouten krijgt huldiging tijdens de Najaarsmarkt in Bodegraven!

blank

Op vrijdagavond 13 september, om 20u, wordt Tes Schouten gehuldigd op het podium van deNajaarsmarkt. De reden? Haar wereldkampioenschap op de 200m schoolslag, in februari van dit jaar in Doha, en haar bronzen plak die ze op dezelfde afstand heeft gehaald op de Olympische Spelen van dit jaar in Parijs.

blank


Eerder dit jaar:

Tes Schouten, de getalenteerde zwemster uit Bodegraven, heeft donderdagavond 1 augustus een bronzen medaille behaald op de 200 meter schoolslag tijdens de Olympische Spelen. Extra mooi was het dat Jeroen Grueter uit Bodegraven het commentaar mocht verzorgen.

Onze 23-jarige Bodegraafse mag een heuse huldiging verwachten tijdens de Najaarsmarkt in Bodegraven. Dit zal op de vrijdagavond 13 september 2024 zijn op het Raadhuisplein. Zwemvereniging BZ&PC, waar ze sinds haar 10e al in het bad ligt, gemeente Bodegraven-Reeuwijk en de ECB zullen de organisatie op zich nemen en hopen op een grote belangstelling om Tes te feliciteren!

In een recente Youtube video heeft Harry Vermeegen een mooi stukje geschreven over Tes Schouten. Hij is bijzonder onder de indruk van haar enthousiasme en positiviteit. Dankzij de prestaties van Tes Schouten loopt heel Bodegraven nu met de borst vooruit.

Bekijk de video hieronder voor meer details. Harry Vermeegen is een bekende Nederlandse televisiepersoonlijkheid en journalist, vooral bekend van zijn werk in de jaren ’80 en ’90.

Foto: Erik van Heijningen

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank