De Knikker KUIL-CUP en Zomer Sprint Kampioenschappen in Bodegraven

blank

Na de organisatie van het open water zwemmen en het beach polo in de Oude Rijn organiseert BZ&PC weer een tweetal grote evenementen waarbij plezier en sportiviteit centraal staan. Het aankomende weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2024 staat geheel in het teken van een feestelijke afsluiting van het seizoen bij BZ&PC. Twee grootschalige evenementen zullen plaatsvinden in zwembad De Kuil, waarbij zowel jeugdwaterpolo als zwem sprintkampioenschappen centraal staan.

blank


Zaterdag 29 juni 2024: De Knikker KUIL-CUP

Op zaterdag organiseert BZ&PC het grootse jeugdwaterpolo toernooi, De Knikker KUIL-CUP. Het evenement, dat zowel in het binnen- als buitenbad van zwembad De Kuil wordt gehouden, verwelkomt ruim 80 teams uit de regio met deelnemers van 6 tot 17 jaar. In totaal worden er maar liefst 800 deelnemers verwacht. Dankzij de steun van De Knikker Keukens, Badkamers & Tegels kan dit toernooi voor het vierde jaar op rij plaatsvinden. De organisatie van dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, die hun tijd en energie investeren om er een geslaagd evenement van te maken.

Zondag 30 juni 2024: Zomer Sprint Kampioenschappen

De festiviteiten gaan door op zondag met de Zomer Sprint Kampioenschappen, die voor het tweede jaar op rij worden georganiseerd. In het buitenbad zullen ruim 200 zwemmers het tegen elkaar opnemen in diverse sprintnummers. Dit jaar is er een bijzondere toevoeging aan het programma: de unieke afstand van 300 meter wisselslag, wat voor extra spanning en uitdaging zorgt voor de deelnemers.
Met deze evenementen sluit BZ&PC het mooie en succesvolle seizoen 2023 – 2024 af.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank