Agenda lokale activiteiten: de leukste uitstapjes komende weken!

blank

De zomer komt eraan; tijd voor gezelligheid! Voor iedereen die toe is aan een leuk uitstapje in de buurt, zetten wij hierbij een aantal van de leukste lokale activiteiten voor de komende weken op een rijtje. Wat zet jij alvast in de agenda?

blank


Vrijdag 31 mei

Kidsdisco Disney – De Zon Bodegraven

Om 18:30 uur verandert De Zon in één groot sprookje. Tijdens deze editie van de Kidsdisco mag iedereen verkleed komen als hun favoriete Disneykarakter! De DJ draait de leukste (verzoek)nummertjes en de zakjes chips en limonade staan weer klaar. Ouders kunnen bij de kleine bar terecht voor een drankje. Toegang kost 2,50 euro. 

blank

Zaterdag 1 juni

Openlucht vlooienmarkt & kofferbakverkoop – Reeuwijkse Plassen

Van 9:00 uur tot 16:00 uur vind je een vlooienmarkt op het evenemententerrein aan de Reeuwijkse Plassen. Voor 3,- euro toegang (kinderen t/m 10 jaar gratis) kun je allerlei tweedehands spullen afstruinen. Parkeren is gratis.

blank

Zomermarkt – Bodegraven

Bij de Ontmoetingskerk in de Spoorstraat kun je van 9:00 uur tot 13:00 uur terecht voor een Zomermarkt. Van plantjes en lekkernijen tot speelgoed en kleding: er is van alles te vinden. Daarnaast kunnen kinderen zich vermaken met de aanwezige activiteiten én staat er een Rad van Fortuin waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

blank

Open dag Hortus Populus – Bodegraven

Van 10:00 uur tot 16:00 uur krijg je de kans om de natuur binnen de Hortus Populus van dichtbij te beleven. Entree is gratis.

blank

Open Podium Evertshuis – Bodegraven

Van 14:00 uur tot 17:00 uur schitteren 15 talenten op het Open Podium van het Evertshuis. Van zang en dans tot harp en viool: het programma belooft veel moois! Entree is gratis.

blank

Dinsdag 4 juni

Avond4Daagse – Bodegraven-Reeuwijk

Van 4 tot 7 juni loopt Bodegraven-Reeuwijk de Avond4Daagse! Elke avond biedt weer verschillende mogelijke afstanden in verschillende dorpskernen. Meer informatie vind je via SenW.

blank

Zaterdag 8 juni

Bedrijventoernooi Jeu de Boules – Bodegraven

Het jaarlijkse Jeu de Boules-toernooi voor bedrijven, scholen, verenigingen, etc. is terug! De inschrijvingen stromen alvast binnen. Opgeven kan via bedrijventoernooi@osbbodegraven.nl.

blank

Vrijdag 14 & zaterdag 15 juni

Mid Summer Night Festival – Reeuwijk

Reedeurp organiseert een zomers feestje! Op vrijdag 14 juni kan je van 19:30 uur tot 00:00 uur terecht aan de Middelburgseweg om de slingers op te hangen met coverband Hard2get en DJ Sylvie Thijs.

Op zaterdag duurt het feest van 15:00 uur tot 00:00 uur. De line-up met It All Started In The Nineties, De Buren van de Brandweer, DJ Jor-D en Tim Schalkx maakt het weekend compleet. In de middag zijn er activiteiten voor de kids. Om helemaal in de zomersferen te komen, verzorgt de organisatie Spaanse tapas. Tickets worden verkocht aan de deur.

Beeld uit 2019

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank