Geslaagde HBT Culirun editie 2024

Afgelopen donderdagavond was het weer zover: de jaarlijkse Culirun liet ondernemers kennismaken met de Bodegraafse horeca én met elkaar! Na de aftrap bij De Buren verspreidden tientallen gasten zich voor elke dinergang over één van de vier deelnemende restaurants. 




Donderdagavond 28 maart ontving het Happy Business Time-bestuur zo’n 70 deelnemende ondernemers bij De Buren voor de Culirun-aftrap. Na het eerste drankje én de toespraak van Ben Kraan en Tim van der Neut, was het tijd voor het voorgerecht. En dat zag er niet voor iedereen hetzelfde uit: tijdens de Culirun bezoek je voor elke dinergang een ander restaurant. Op jouw kaartje staat waar je heen mag- en aan welke tafel je zit.

Naast het uitbreiden van je zakelijke netwerk, krijg je hiermee ook de kans om de lokale horeca te (her)ontdekken! Éxtra toepasselijk dit jaar: twee van de vier deelnemende restaurants waren nieuwe namen in het dorp. Naast welbekende zaken Surya en Yuan Yi, stonden de recent geopende restaurants Vera’s Proeverij en Roos Eten & Drinken deze editie voor het eerst op de lijst.

Hoofdgerecht bij Vera’s Proeverij

Tussen de gangen door verzorgde Bistro JoySi de verzamellocatie. Inclusief een borrel! Na het voor- en hoofdgerecht kon je hier terecht om ondernemers te ontmoeten waarbij jij niet aan tafel zat. Ook deelde het bestuur hier de kaartjes uit voor de volgende gang!

Na het dessert kwamen de fanatiekste deelnemers opnieuw samen bij De Buren om de avond samen af te sluiten.

Het volgende evenement is donderdagavond 18 april met spreker Harry van Heck. Hoe kunnen het verkopende brein en het kopende brein elkaar koppelen?

Aansluiten en lid worden van de Happy Business Time doe je hier!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank