SALSA & BACHATA party in Bodegraven! 

De eerste SALSA & BACHATA party in Bodegraven! Kom genieten van een avond vol passie en ritme bij Baas Bodegraven. Op het programma staat een workshop BACHATA voor beginners/open level door Andanza, die om 20:00 uur begint. Je kunt al vanaf 19:30 uur binnenlopen.

En voor de muziekliefhebbers hebben we een traktatie: DJ Donnie, die nationaal en internationaal bekendheid geniet, zal de avond voorzien van de beste Latin beats, zodat je de hele avond én nacht kunt dansen. Het beste van alles is dat de entree gratis is, de workshop ook! Iedereen is welkom, zelfs als je niet kunt dansen. Je kunt dan de workshop volgen en de basis van bachata leren of gewoon genieten van de geweldige sfeer. Na de workshop kan je heerlijk genieten van de drankjes en cocktails van Baas en dansen op de beste salsa en bachata nummers van dit moment.




AANMELDEN VOOR DE WORKSHOP IS GEWENST. Dit kan via: https://www.bueno.nu/…/school/549/schedule-detail/565347

PROGRAMMA:📅 Datum: 29 september🕰️ Tijd: 19:30 uur: deuren open💃🏼🕺🏼20:00 uur: Workshop bachata voor beginners met instructeurs Andanza, Martijn en Daniëlle🔊 Muziek: DJ Donnie, nationaal en internationaal bekend, zorgt voor de Latin beats de hele avond🤑 Entree: Gratis

Een avond vol dans, muziek en plezier voor iedereen, dus zorg ervoor dat je erbij bent!

Mis deze geweldige avond niet en kom de Latin vibes met ons delen!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank